Välkommen till Näsboholms Stugägarförenings hemsida

Näsboholms Stugärgare är en sammanslutning av sommarboende och årentruntboende på Näsboholm.

Området vi bor på ligger underbart vackert intill Åsunden ca 1 mil söder Ulricehamn och 0,5 mil norr om Gällstad. Hela omgivningen är helt underbar att vistas i och det finns mängder av platser att besöka.

Hyra föreningsstugan

Stugan är utrustad för minst 40 kuvert. Det finns ett stort kök.
Hyres ut till medlemmar.
Kontakta vår uthyrare Roger Knutsson
426knutsson@gmail.com

Näsboholms stugägares föreningsstuga

MIDSOMMARFIRANDET
 I år återupptar vi vårt traditionella midsommarfirande på midsommarafton efter två års pandemi. Vi öppnar upp klubbstugan med servering, vi startar för pilkastningen och chokladhjulet vid 15-tiden. Lotter kommer att säljas under hel tiden och finns priser finns att välja mellan vid vinst.
Klockan 16.00 reses midsommarstången därefter börjar musiken och dansen runt stången.
Det finns att köpa kaffe eller dricka med dopp under hela eftermiddagen. Efter dansen får alla barn en godispåse.
Betala gärna med swish, vi säljer kuponger som underlättar betalning vid chokladhjulet och pilkastningen.
Varmt välkomna